Torg2

Om Miliarium

DSCF9217 3

Selskapet

Miliarium utvikler eiendom med bolig i fokus. Vårt geografiske nedslagsfelt er Østlandet, Stor-Bergen og Nord-Norge. Vi tar ansvar for og skaper verdier gjennom tomtekjøp, finansieringsstrukturer, reguleringsprosesser, konseptutvikling, utbygging og hele kundereisen fra A til Å. Vi investerer i og utvikler prosjekter med stor spennvidde i størrelse, kompleksitet og boligtypologi. På generelt grunnlag streber vi etter å levere høy kvalitet i alt vi foretar oss.

Foruten våre direkte prosjektinvesteringer er Miliarium også hovedaksjonær i Heimgard Bolig, som har hovedkontor i Porsgrunn og driver med boligutvikling i aksen Porsgrunn-Drammen, og i Corponor, som har hovedkontor i Bodø og driver med boligutvikling i utvalgte byer i Nord-Norge.

Miliariums
historie

Bla mot høyre for å se hele tidslinjen. Trykk på en milepæl for å lese mer.
 • 2013

  Etablerer selskapet

 • 2014

  Kjøper de første prosjektene

 • 2014

  Endrer navn og forretningsstrategi

 • 2015

  Miliarium Premium ser dagens lys

 • 2016

  Inn i Bergen, Tromsø og Bodø

 • 2016

  VEK >500 millioner

 • 2017

  Første byggestart

 • 2019

  Ti medarbeidere

 • 2020

  Inngår partnerskap på Fløylia

 • 2020

  Inn i Grenland

 • 2020

  Tomteportefølje >5.000 boliger

 • 2020

  Nye Kilen Brygge nr. 5 på KTI

 • 2022

  VEK >1.000 millioner

Kristian og roger1 002

Eiere

Miliarium inngår i en gruppering av selskaper som sammen omtales som Adolfsen-Gruppen. Miliarium er Adolfsen-Gruppens hovedkonsern for ordinær boligutvikling. Totalt representerer Adolfsen-Gruppen ca. 24.000 ansatte i Norden, ca. NOK 14 milliarder i omsetning, ca. NOK 310 millioner i leieinntekter fra eiendom, samt et betydelig utviklingspotensial i eiendomsporteføljen. Hovedpersonene bak Adolfsen-Gruppen er brødrene Kristian A. Adolfsen og Roger Adolfsen.

Miliarium har gjennom samarbeid med andre virksomheter i Adolfsen-Gruppen tilgang til bred og kompletterende erfaring og kompetanse. Dette kapitaliserer vi på i kombinasjonsprosjekter der det er aktuelt å integrere f.eks. barnehage, handel og andre næringsarealer, samt ulike former for driftsmodeller og servicefunksjoner.
DSCF9988 2

Gode hjem og
nabolag

Vår forretningsidé er å skape gode hjem og nabolag. Dette jobber vi med hver dag og i alle ledd av vår prosjektutvikling. Vi er opptatte av gode (plan)løsninger, arkitektur og materialitet i alle prosjektene våre. Hvert prosjekt er ulikt. Hvert prosjekt fortjener derfor en unik tilnærming og konseptutvikling basert på stedstilpasning og lokale rådende regulerings- og markedsforhold. Vi utvikler prosjekter med konsepter som skaper god bo- og livskvalitet og merverdier for våre kunder, samt fotavtrykk og lokale ringvirkninger vi kan være stolte av.
Untitled design 21

Navnet Miliarium

Ordet "miliarium" kommer fra latin og betyr "milepæl." I Romerriket refererte det til en stein eller markør som angav avstanden langs veier, vanligvis plassert for hver romersk mil (cirka 1,48 km). Milepæler hadde ofte graveringer om keisere eller myndighetspersoner som hadde ansvaret for veiene, og tjente som både veivisere og politiske markører.

Et kjent eksempel er Miliarium Aureum i Roma, reist av keiser Augustus rundt 20 f.Kr. Denne gullbelagte steinen i Forum Romanum ble ansett som sentrum for Romerrikets veisystem, hvorfra alle veier angivelig førte til Roma. Denne steinen kan man fortsatt besøke i dag, noe vi i Miliarium gjorde under vår firmatur i 2023.
Untitled design 21

Vi støtter breddeidretten

Miliarium støtter lokal breddeidrett gjennom samarbeid med Sportsklubben Njård og Idrettsforeningen Ready. Gjennom partnerskapene ønsker vi å bidra til et idrettsmiljø som inspirerer til deltakelse og engasjement blant store og små i lokalområdet.

Vårt Premium-konsept

Group 883
Les mer →

Bærekraft i Miliarium

Munkerudgrenda Huske liten
Les mer →

Årsrapporter

Les mer aarsrapport
Les mer →
Logo footer
Org. nr: 916 287 305
Husebybakken 28B, 0379 Oslo

Kontakt oss på post@miliarium.no