Personvern­erklæring

Følgende er basert på personvernerklæring for datatilsynet.no.

Ditt personvern er viktig for oss i Miliarium. I denne personvernerklæringen finner du informasjon om hvordan vi håndterer personopplysninger som vi innhenter, hvilke data vi samler inn og hvilke rettigheter du har. Personvernerklæringen er utarbeidet i henhold til GDPR – EUs forordning om personvern. Den gjelder bruk av miliarium.no og informasjon du legger igjen her, samt data vi innhenter fra kilder som nyhetsbrev eller tredjeparts kilder.

Miliarium er behandlingsansvarlig for personopplysningene som behandles. Har du spørsmål vedrørende vår behandling av personopplysninger? Kontakt oss. Kontaktinformasjon finner du inn under kontakt.

Hva registrerer vi?

Vi samler inn informasjon på flere måter. Dersom du ønsker å bli kontaktet, av oss oppgir du data som navn, telefonnummer eller e-post, og vi vil gjennom skjemaer innhente relevante opplysninger til dette.

Som en viktig del av å forstå bruksmønsteret til besøkende på nettsidene våre, og herunder lage et brukervennlig nettsted bruker vi analyseverktøyet Google Analytics for å analysere informasjon. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies, som lagrer små filer med informasjon som blir liggende på datamaskin din. Denne funksjonen kan du slå av i din nettleser.

Vi oppbevarer følgende opplysninger i vår database: navn, telefonnummer, e-postadresse, samt din forespørsel til oss.

Deling av din informasjon

Vi utleverer aldri informasjon om deg til en tredjepart uten ditt samtykke.

Miliarium lagrer personvernopplysningene dine så lenge vi har rettslig grunnlag for det og et nødvendig behov. Data vi ikke lenger formålsmessig har behov for å lagre vil vi slette eller anonymisere. Du har rett til innsyn i de opplysningene vi har lagret på deg, og kan også kreve å rette på eller få disse slettet i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan når som helst gi oss beskjed dersom du ikke lenger ønsker at vi skal ta vare på din kontaktinformasjon og sletter da din lagrede informasjon og adresse.

Miliarium kan når som helst endre denne personvernerklæringen såfremt endringene er i tråd med gjeldende lovverk.

Logo footer
Org. nr: 916 287 305
Husebybakken 28B, 0379 Oslo

Kontakt oss på post@miliarium.no