Lounge seervicevert vaske bord
Logo miliarium premium
Selskapslokale 3

Om Premium-konseptet

Vi ønsker å overgå våre kunders forventninger, blant annet gjennom god konseptutvikling. Utover stedstilpasset og prosjektspesifikk konseptutvikling integrerer vi vårt Premium-konsept – Miliarium Premium – i utvalgte større prosjekter. Miliarium Premium gir litt hotellfølelse i hverdagen.

Mange ønsker en komfortabel, lettvint, aktiv, sosial og trygg hverdag og livsstil. Miliarium Premium bidrar til nettopp dette. Tilbudet inkluderer ekstra boligkvaliteter og fleksibilitet, tilgang til spesielt attraktive innendørs og utendørs fellesområder, personlig service og delings- og tilleggstjenester.

Inkludert i våre Premium-prosjekter

Innholdet i Premium-konseptet tilpasses til det aktuelle prosjektet for å treffe lokalmarkedets behov og betalingsvilje og de faktiske boligkjøpernes preferanser. Miliarium legger til rette for forvaltning og drift av fellesarealene og servicetilbudet på en kostnadseffektiv måte og med høy kvalitet.

Fleksible planløsninger

Teknologiske løsninger

Attraktive fellesområder

Personlig service

Tilleggstjenester

Logo miliarium premium green

Fra en beboer i et av
våre Premium-prosjekter

IMG 1629

Inger Johanne Jensen

Bor i Nye Kilen Brygge

Hva betyr Premium-konseptet for deg?
Det betyr veldig mye for meg i hverdagen. Tenk at jeg bor et sted som ikke bare er en fin leilighet, men som også gir meg et fellesskap med møteplasser og arrangementer jeg kan være med på. Jeg tror ikke det er mange som kan si at de har det sånn hjemme, men det har jeg. Det er helt supert, og her har jeg tenkt til å bli.

Hvor mye bruker du fasilitetene?
Jeg bruker loungen veldig mye, både når jeg har avtalt å møte andre her eller når servicevertinnen arrangerer noe for oss. Vi har faste vaffelserveringer, vi har hatt fellesmiddager og masse annet både her og utenfor Nye Kilen Brygge. Treningsrommet er jeg også veldig glad i, og det vet jeg blir satt pris på av mange.

Hva er det beste med å bo på Nye Kilen Brygge?
Takket være fellesrommene og servicevertinnen så har jeg blitt veldig godt kjent med mange av naboene mine, på en måte jeg ikke tror hadde skjedd i et vanlig sameie. Ofte når jeg går rundt i byen møter jeg på kjente fjes fra Nye Kilen, det er utrolig hyggelig!

Se film om konseptet

Logo footer
Org. nr: 916 287 305
Husebybakken 28B, 0379 Oslo

Kontakt oss på post@miliarium.no