Karriere

DSCF9245

Karriere i
Miliarium

Vi er alltid interesserte i å komme i kontakt med talentfulle folk som ønsker å bli en del av vårt team.

Våre medarbeidere jobber med spennende prosjekter i et innovativt, ambisiøst og profesjonelt miljø. Vi legger stor vekt på trivsel i hverdagen, frihet og utvikling for alle våre medarbeidere.


Ledige stillinger
Dersom vi ikke har annonserte ledige stillinger som passer for deg, er du uansett velkommen til å sende oss en åpen søknad i skjemaet nederst på denne siden.

Dette sier
våre medarbeidere

 • Walthinsen Olav sh

  Olav J. Walthinsen

  Prosjektleder

  Hva gjorde at du ønsket å jobbe i Miliarium?
  Jeg hadde fulgt med flere av prosjektene til Miliarium en stund. Etter første møte ble det raskt tydelig for meg at vi hadde sammenfallende syn på arkitektur og prosjektutvikling.

  Hva har du ansvar for i din rolle?
  Som prosjektleder har jeg i dag ansvaret for en boligblokk i Tromsø, et infrastrukturprosjekt i Holmenkollen og reguleringsarbeid på Husebyplatået i Oslo.

  Hva er dine beste råd til noen som ønsker å jobbe i eiendomsbransjen?
  Tenk på hvilke prosjekter man ønsker å jobbe med, og finn aktører som har bevist at de evner å realisere prosjekter av høy kvalitet. Det kan også vært nyttig å gjøre seg opp en formening om man ønsker å jobbe i store selskaper som har intern entreprenør, eller i mindre selskaper som er entreprenøruavhengig.

 • Mjaugeto Paal Olav Warbo sh

  Paal Olav Warbo Mjaugeto

  Prosjektleder

  Hva gjorde at du ønsket å jobbe i Miliarium?
  For meg er det en fordel at selskapet er relativt lite, med korte beslutningsevner og mye ansvar på hver ansatt. Samtidig gir vår tilstedeværelse i Adolfsen-Gruppen helt unike muligheter til å bidra inn i stedsutvikling gjennom noen av de mest spennende boligprosjektene.

  Hva har du ansvar for i din rolle?
  I dag har jeg utviklingsansvar for to boligprosjekter med totalt ca. 150 boenheter, samt ett rehabiliteringsprosjekt der et gammelt astmasykehus planlegges rehabilitert til omsorgsboliger.

  Hva er dine beste råd til noen som ønsker å jobbe i eiendomsbransjen?
  Følg med på det som rører seg i bransjeaktuelle tidsskrifter, vær lærevillig og bruk tid på å studere saksgangen i byggesaker og plansaker på kommunenes nettsider for å få en god forståelse av regulatoriske prosesser.

 • Helgesen Edvard sh

  Edvard Helgesen

  Prosjektanalytiker

  Hva gjorde at du ønsket å jobbe i Miliarium?
  En av tingene jeg likte godt med Miliarium var størrelsen på organisasjonen. At vi ikke er større enn det vi er skaper et godt fellesskap, og man får ta del i prosesser man kanskje ikke gjør i de større organisasjonene. Jeg hadde også et inntrykk av at Miliarium var et godt sted for karriereutvikling.

  Hva har du ansvar for i din rolle?
  Nå har jeg forvaltningsansvar for ca. 20.000 kvm næringseiendom, og 13 boliger. I tillegg følger jeg opp flere av våre akkvisisjonsprosesser og tomtesøk.

  Hva er dine beste råd til noen som ønsker å jobbe i eiendomsbransjen?
  Ikke vær redd for å vise interesse. Ta kontakt dersom det er noe du ønsker å lære mer om, enten om det gjelder vårt selskap eller bransjen generelt.

Kontakt oss

Logo footer
Org. nr: 916 287 305
Husebybakken 28B, 0379 Oslo

Kontakt oss på post@miliarium.no