Snart 60 overleverte boliger på Fløylia

Tidligere i år overleverte vi de 28 første boligene på Fløylia til sine nye eiere. I førjulstiden gjennomfører vi overleveringene for trinn to, som består av 12 leiligheter. I januar fortsetter vi med overlevering av de 20 enhetene tilhørende trinn tre. Det betyr at Fløylia snart har 60 innflyttede boliger og et helt nytt nabolag er i ferd med å skapes.

Attraktive boligenheter og høyt salgstempo

Da de første boligene i trinn én ble lagt ut for salg i 2020 ble samtlige revet unna kort tid etter. Salgssuksessen fortsatte og så langt er det solgt 145 boliger. Første delen av prosjektet består av småhusbebyggelse og etter hvert kommer det flere leilighetsbygg for salg. Totalt skal det selges ca. 750 boenheter på Fløylia-området, så det er fortsatt mange gode muligheter fremover for de interesserte.

Responsen på prosjektet har vært svært positiv, og variasjonen i boligtyper og størrelser er sammen med beliggenheten en tydelig suksessfaktor for området. Fløylia boligområde ligger på fastlandet i Tromsø, på Midtre Kaldslett. Herfra er det kun seks minutter med bil til Tromsø sentrum, noe som appellerer til de som ønsker nærhet til byen samtidig som man kan bo mer landlig til. Boligkjøperne vil kunne nyte gode solforhold og en spektakulær, vestvendt utsikt mot sjøen, Tromsøya og Kvaløya.

Videre utvikling

Området vil over de neste årene utvikles til en helt ny bydel, og etter hvert vil det komme på plass ulike tilbud som sørger for et aktivt og sosialt nærmiljø. Her kommer snart en Coop Extra butikk og et treningssenter. Det vil også komme en egen ski- og akebakke med skitrekk sentralt i området i tillegg til mange flotte parker og friarealer for lek.

Prosjektet Fløylia boligområde utvikles i et samarbeid mellom Miliarium og Barlindhaug Eiendom.

Logo footer
Org. nr: 916 287 305
Husebybakken 28B, 0379 Oslo

Kontakt oss på post@miliarium.no