Miliarium styrker investeringsteamet

I en tid der flere aktører i eiendomsbransjen gjør innstramminger i organisasjonen, tar Miliarium et strategisk skritt ved å styrke sitt investeringsteam. Selskapet kunngjør i dag at Eivind Virik blir ny Investeringsanalytiker.

Virik er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo og bringer med seg solid erfaring fra både advokat- og eiendomssektoren. Etter studiene har han arbeidet med eiendomstransaksjoner, inkludert DD-prosesser og avtaleverk i Sands Advokatfirma. De siste fire årene har han jobbet som Investeringsanalytiker for Neptune Properties og Profier med søk, analyse bud, kontrakter og overtagelse i fokus.

I Miliarium vil Virik fokusere på analyse og søk etter nye boligprosjekter på Østlandet, med særlig vekt på Oslo og omegn. Hans inngående kunnskap om eiendomsjuss og transaksjonsprosesser blir trukket frem som en vesentlig ressurs i selskapets utviklingsstrategi for å identifisere og forfølge mulige investeringer.

“Vi er glade for å få med Eivind på laget. Dette vil styrke vår kapasitet på analyse og transaksjonssiden i et 2024 som vi tror og håper vil by på noen interessante investeringsmuligheter,” sier Mats Dalevoll, Investeringssjef i Miliarium.

Miliarium sitt nyeste tilskudd uttrykker også sin entusiasme over å bli en del av teamet:

«Det er med stort engasjement at jeg går inn i Miliarium for å jobbe med en svært kompetent gjeng. Med kvalitet i fokus i prosjektene, og evne til å løse problemstillinger på en kreativ måte skiller Miliarium seg fra røkla.»

Virik startet i sin nye stilling 1.februar.

Logo footer
Org. nr: 916 287 305
Husebybakken 28B, 0379 Oslo

Kontakt oss på post@miliarium.no