Kristianborg-prosjektet på høring

Illustrasjonsbilde av prosjektet
I november 2016 ble det varslet oppstart av planarbeid for prosjektet på Kristianborg, og nå er planforslaget lagt ut på høring, med 142 foreslåtte boliger.

Planområdet ligger sentralt plassert i byfortettingssone, direkte på Kristianborg bybanestopp. Det er høyfrekvente bussavganger i Fjøsangerveien og hovedsykkelruter både i retning nord/syd og øst/vest, inklusive verdens lengste sykkeltunnel på 3 kilometer, fra Mindemyren til Fyllingsdalen. 

– Tomten gir oss en fantastisk mulighet til å skape flotte hjem og nabolag med en sentral beliggenhet, kun 15 minutter fra Bergen sentrum. Prosjektet ligger rett ved Kristianborg bybanestopp med et svært godt tilbud av offentlig transport i og rett ved flotte tur og rekreasjonsområder som Løvstien. Den nåværende bebyggelsen opp mot Løvstakken vil oppleve mindre støy, og naboene vil nyte godt av tilgang til lekeplasser og en hyggelig og trygg forbindelse til kollektivknutepunktet. Området i dag lite tilgjengelig og er privatisert med eldre eneboliger.

Logo footer
Org. nr: 916 287 305
Husebybakken 28B, 0379 Oslo

Kontakt oss på post@miliarium.no