Aktuelt

Solgte leiligheter for 200 millioner på et døgn

18. oktober 2019

Da Corponor først skulle bygge høyt i hjembyen, bestemte de seg for å gå et stykke utenfor malen. Salgsresultatet ble en gedigen suksess.

Det hjelper med god beliggenhet i sentrum, men vi ville ha noe folk kunne assosiere prosjektet med. Dermed falt vi ned på en helt ny måte å bo på og vi plukket knagger fra flere andre utviklingsprosjekter – blant annet i USA. Så skreddersydde vi konseptet vårt, sier salgssjef Mathias Nilssen i Corponor som er blant de største eiendomsutviklerne i Bodø.

Prosjektet han snakker om er The Storm som er delt inn i en næringsdel under en boligdel. I bygget med 16 etasjer som skal stå ferdig i 2021, blir det 161 hotellrom til og med åttende etasje og 48 leiligheter over der. Konseptet går også ut på å kombinere leiligheter med hotellservice.

Denne nettsiden bruker Google Analytics for innsamling av informasjonskapsler. Dette sørger for full funksjonalitet, hjelper oss å tilpasse innholdet og eventuell reklame, og kan bli brukt i analyseformål. Du kan lese mer om vår personvernerklæring her.