Aktuelt

Slik sørget arbeiderne for julestemning på Fløylia

22. desember 2020

Maskinførerne hos Einar Sørensen Maskinetreprenører har stilt gravemaskinene sine i stjerneform og dekorert dem med julelys for å skape litt julestemning.

I forrige uke tok maskinførerne juleferie, men ønsket likevel å gjøre det litt julekoselig på anleggsområdet, forteller daglig leder Jon-Egil Sørensen.

– Jeg synes det er fint at de har gjort det på denne måten og laget litt kreativt julepynt. Det lyser opp området og anleggsplassen og skaper litt julestemning, sier han.

Det maskinførerne har gjort er at de har stilt opp fire av gravemaskinene i stjerneformasjon, og strekt armene med graveskuffene til værs. Deretter har de dekorert «julestjerna» med lyslenker.

– Vi gjorde det samme i fjor også, men i år har vi parkert maskinene nærmere veien. Derfor er det mer synlig fra hovedveien, sier Sørensen.

Denne nettsiden bruker Google Analytics for innsamling av informasjonskapsler. Dette sørger for full funksjonalitet, hjelper oss å tilpasse innholdet og eventuell reklame, og kan bli brukt i analyseformål. Du kan lese mer om vår personvernerklæring her.