Aktuelt

Planleggingen av Solís er godt i gang

18. september 2023

Elise Thue Stenstad i Pilares Eiendom (t.v) og Eileen Vammervold Dreyer i Miliarium Bolig (Foto, Rune Folkedal.)

 

Tidligere i år ble det kjent at Miliarium Bolig skal utvikle et boligprosjekt i samarbeid med Pilares Eiendom, på Konnerud i Drammen. Planene omfatter 110 nye leiligheter med god variasjon i størrelser fordelt på fire bygninger, og prosjektet har nå fått navnet Solís. Prosjektet er nå i planleggingsstadiet, og målet er å starte salget av leilighetene neste år, med innflytting planlagt i slutten av 2026.

 

Prosjektet er en del av en større utbygging i Konnerud som ble godkjent i mai 2020, og inkluderer opptil 700 boliger og næringslokaler. Solís vil bestå av fire bygninger med leiligheter i ulike størrelser og fellesarealer for beboerne. Prosjektet skal utvikles for forskjellige type målgrupper, alt fra førstegangskjøpere til voksne som planlegger å nedskalere boligen sin. Vi ønsker å tilby et mangfold av boliger for å imøtekomme ulike behov.

 

Drammens Tidende har skrevet sak om prosjektet, les den her (bak betalingsmur).

 

Denne nettsiden bruker Google Analytics for innsamling av informasjonskapsler. Dette sørger for full funksjonalitet, hjelper oss å tilpasse innholdet og eventuell reklame, og kan bli brukt i analyseformål. Du kan lese mer om vår personvernerklæring her.