Om oss

Miliarium Bolig utvikler eiendom med bolig i fokus i egen regi og i samarbeid med partnere. Miliarium Bolig er også hovedaksjonær i Heimgard Bolig og i Corponor. Heimgard Bolig har boligutvikling i aksen Drammen-Porsgrunn i fokus.  Corponor konsentrerer sin virksomhet rundt boligutvikling i Bodø. Vårt geografiske nedslagsfelt er Østlandet, Stor-Bergen og Nord-Norge.

Vi tar ansvar for og skaper verdier gjennom tomtekjøp, finansieringsstrukturer, reguleringsprosesser, konseptutvikling, salg/markedsføring, utbygging og kundeoppfølging.

Vi er kunde- og markedsorienterte i vår prosjektutvikling. Vi har eksempelvis utviklet vårt eget Premium-konsept som tilbys i utvalgte prosjekter.

Prosjektene våre er av variert størrelse og innhold. Vi vurderer hovedsakelig nye prosjektmuligheter innenfor våre geografiske nedslagsfelt.

 

Våre grunnverdier

Ansvarsfulle
Pålitelige
Grundige
Kommersielle

Premium-konseptet

Vi ønsker å overgå våre boligkjøperes forventninger, bl.a. gjennom god konseptutvikling. I tillegg til prosjektspesifikk konseptutvikling tilbyr vi vårt Premium-konsept i utvalgte større prosjekter. Miliarium Premium gir litt hotellfølelse i hverdagen.

Mange ønsker en mer komfortabel, lettvint, aktiv, sosial og trygg hverdag – både i og utenfor sin egen bolig. Premium-konseptet bidrar til nettopp dette. Miliarium Premium inkluderer ekstra boligkvaliteter, tilgang til attraktive innendørs og utendørs fellesområder, personlig service, samt delings- og tilleggstjenester.

Premium-konseptet markedstilpasses du ulike prosjektene for å treffe lokalmarkedets behov og betalingsvilje.

Miliarium Bolig sørger for forvaltning og drift av fellesarealene og servicetilbudet på en kostnadseffektiv måte og med høy kvalitet.

  • Fleksible planløsninger

Premium-boligene har gjennomtenkte og fleksible planløsninger, slik at den samme boligen kan formes på flere måter for å ivareta beboerens behov. I Premium-boligene tilrettelegger vi på generelt grunnlag også for ekstra tilpasnings- og tilvalgsmuligheter.

Teknologien blir viktigere og viktigere i livene våre og skaper mange muligheter. Vi legger til rette for at beboerne skal kunne dra nytte av gode og velutprøvde teknologiske løsninger, inkludert smarthus-teknologi på en brukervennlig måte.

Som en del av Premium-konseptet får beboerne tilgang til varierte og flotte innendørs og utendørs fellesområder. Eksempler er lounge-område, gjesteleilighet, selskapslokale, trimrom, smørebod, bibliotek, hobbyrom og lekerom.

En viktig del av Premium-konseptet innebærer å legge til rette for at beboerne skal få enkel tilgang til tjenester og personlig service. En dedikert servicevert sørger for at fellesområdene er innbydende og ryddige, yter personlig service til beboerne (for eksempel tilsyn av boligen ved reiser, innkjøp av mat og medisiner ved sykdom, arrangementer og felles måltider m.m.) og forvalter et etterspurt tilbud av etterspurte tilleggstjenester.

Tilleggstjenester som etterspørres av beboerne, kan forvaltes av serviceverten og leveres av lokale kvalitetsleverandører. Beboerne får da kvalitetssikret, lettvint og rimelig tilgang til tjenester som f.eks. renhold, personlig trener, dekkskift / bilservice, renseritjenester, catering, helse- og omsorgstjenester, hundepass og mye mer.

Bærekraft i Miliarium Bolig

Barn på huske ser soloppgang bak fjellene

Miliarium Bolig har bærekraft, livskvalitet og miljø i fokus i alle bolig- og næringsprosjekter vi utvikler og forvalter.

Verden står i dag overfor store globale utfordringer knyttet til miljø og sosiale forskjeller. Som eiendomsutvikler er vi opptatt av at våre prosjekter begrenser klimaavtrykk og skaper forutsetninger for inkluderende og gode nabolag.

Vår bærekraftstrategi inkluderer konkrete og målbare mål som gjelder både byggeprosessen, byggenes og nabolagenes levetid.

Adolfsen-Gruppen

Miliarium Bolig inngår i en gruppering av selskaper som sammen omtales som Adolfsen-Gruppen. Miliarium Bolig er Adolfsen-Gruppens hovedkonsern for boligutvikling. Totalt representerer Adolfsen-Gruppen ca. 24.000 ansatte i Norden, ca. NOK 14 milliarder i omsetning, ca. NOK 310 millioner i leieinntekter fra eiendom, samt et betydelig utviklingspotensial i eiendomsporteføljen. Hovedpersonene bak Adolfsen-Gruppen er brødrene Kristian A. Adolfsen og Roger Adolfsen.

Helse og omsorg

Eiendom

Hotell og reiseliv

Bemanning

Miliarium Bolig og Adolfsen-Gruppen

Miliarium Bolig har gjennom samarbeid med andre virksomheter i Adolfsen-Gruppen tilgang til bred og kompletterende erfaring og kompetanse. Dette kapitaliserer vi på i kombinasjonsprosjekter der det er aktuelt å integrere f.eks. barnehage, handel og andre næringsarealer, samt ulike former for driftsmodeller og servicefunksjoner.

Vi måler kundetilfredshet i alle våre prosjekter gjennom Prognosesenterets bransjemåling

Denne nettsiden bruker Google Analytics for innsamling av informasjonskapsler. Dette sørger for full funksjonalitet, hjelper oss å tilpasse innholdet og eventuell reklame, og kan bli brukt i analyseformål. Du kan lese mer om vår personvernerklæring her.