Aktuelt

Nye Kilen Brygge på topp 10 Boligprosjekter i 2020

16. februar 2021

Hvert år kårer Prognosesenteret boligutviklerne og prosjektene med høyest kundetilfredshet i Norge.  Vi er veldig stolte av at et bygg i prosjektet Nye Kilen Brygge kom på 6. plass i kåringen for beste boligprosjekter i 2020.

Nye Kilen Brygge er et samarbeidsprosjekt med AF Eiendom og er det første prosjektet ferdigstilte prosjektet for Miliarium Bolig.

I Miliarium Bolig har vi kunden i fokus. Vi er meget opptatt av å legge til rette for en god kundereise med fornøyde kjøpere og fremtidige beboere. Derfor måler vi også kundetilfredshet i alle våre prosjekter for å kartlegge hvor fornøyde kundene våre er og for å identifisere områder der vi kan forbedre oss eller strekke oss enda lenger. På denne måten får vi et best mulig underlag til å utvikle boliger i tråd med kundenes behov og preferanser slik at kundene opplever størst mulig verdi i forbindelse med kjøp av boliger fra Miliarium Bolig.

 

Denne nettsiden bruker Google Analytics for innsamling av informasjonskapsler. Dette sørger for full funksjonalitet, hjelper oss å tilpasse innholdet og eventuell reklame, og kan bli brukt i analyseformål. Du kan lese mer om vår personvernerklæring her.