Aktuelt

Miliarium Bolig ansetter markedsansvarlig

1. juli 2022

Miliarium Bolig ansetter Markedsansvarlig

– Miliarium Bolig er glade for å få Julie Eriksen Berg med på laget. Julie vil starte i stillingen som markedsansvarlig. Julie er utdannet siviløkonom med fordypning i strategi med fordypning innen digital markedsføring og produktutvikling, samt. har bachelor i PR og kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI.

Julie kommer fra stilling som ‘B2B Digital & Marketing Specialist’ i Elkjøp Norge hvor hun blant annet har hatt ansvar for merkevarestrategi og posisjonering.

I Miliarium Bolig er vi svært opptatt av å være kunde- og markedsorienterte i prosjekt- og konseptutviklingen. Vi er overbevist om at Julie med sin kompetanse vil tilføre ytterligere verdier til selskapet og prosjektene våre, og hun vil bli sentral for å videreutvikle den digitale markedskompetansen og kundereisen i våre prosjekter, sier Salgs- og Markedsdirektør i Miliarium Bolig, Eileen Vammervold Dreyer. Julie tiltrer stillingen 1. august 2022.

 

Denne nettsiden bruker Google Analytics for innsamling av informasjonskapsler. Dette sørger for full funksjonalitet, hjelper oss å tilpasse innholdet og eventuell reklame, og kan bli brukt i analyseformål. Du kan lese mer om vår personvernerklæring her.